Tarieven verliesbegeleiding

Gesprekken

Kennismakingsgesprek: kosteloos
Intakegesprek: € 75,00 per uur
Begeleidingsgesprek: € 75,00 per uur

Annulering

Afspraken die korter dan 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Wijze van betalen

Na elk gesprek ontvang je via mail een factuur. Meer informatie over betalingsvoorwaarden.

Vergoedingen

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Reiskosten

Als ik bij je thuis kom en dit is verder dan 5 km van mijn huisadres, reken ik € 0,23 per kilometer aan reiskostenvergoeding.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Duur begeleidingstraject

Gemiddeld zijn er zo’n 6 tot 8 gesprekken nodig. Dit is een richtlijn. Elke persoon leert omgaan met verlies op een volledig unieke wijze. Bij de een vraagt dat meer tijd en aandacht in vergelijking met een ander. Dat betekent dat er soms minder en soms meer gesprekken nodig zijn om tot herstel te kunnen komen.

Beroepscode

Om kwaliteit zoals integriteit en geheimhoudingsplicht te waarborgen hanteer ik de beroepscode. Deze wordt nagestreefd vanuit de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk, BPSW.  (Voorheen de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers, NVMW). Ik ben aangesloten bij deze vereniging.

Locatie

De begeleidingsgesprekken vinden bij jou thuis plaats in een vertrouwde en veilige omgeving. Indien gewenst, kan het gesprek ook elders plaatsvinden.

Regio

Alphen, Bavel, Berkel-Enschot, Breda, Chaam, De Moer, Den Hout, Dongen, Gilze, Goirle, Hulten, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Made, Molenschot, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Riel, Rijen, ’s Gravenmoer, Sprang-Capelle, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Udenhout, Ulvenhout, Waalwijk, Wagenberg en Waspik.