Tarieven verliesbegeleiding

Gesprekken

Kennismakingsgesprek: gratis (maximaal 30 minuten)
Intakegesprek: € 75,00 per uur (BTW-vrij)
Begeleidingsgesprek: € 75,00 per uur (BTW-vrij)

Vergoedingen

Psychosociale begeleiding door Uitzicht na verlies valt onder complementair en aanvullende zorg. Als lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en van de overkoepelende organisatie Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) vergoedt de zorgverzekeraar in de meeste gevallen vanuit het aanvullend pakket. Een overzicht van de zorgverzekeraars met de vergoedingsmogelijkheden vind je hier.
AGB-code zorgverlener: 90106244
AGB-code praktijk: 90065467
NFG-registratienummer: 8911
Licentienummer RBCZ: 190013R

Reiskosten

Als ik bij je thuis kom en dit is verder dan 5 km van mijn huisadres, reken ik
€ 0,19 per kilometer aan reiskostenvergoeding.

Annulering

Afspraken die korter dan 24 uur van te voren zijn afgezegd, daarvan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Wijze van betalen

Na elk gesprek ontvang je via mail een factuur. Meer informatie over betalingsvoorwaarden.

Duur begeleidingstraject

Gemiddeld zijn er zo’n 6 tot 8 gesprekken nodig. Dit is een richtlijn. Elke persoon leert omgaan met verlies op een volledig unieke wijze. Bij de een vraagt dat meer tijd en aandacht in vergelijking met een ander. Dat betekent dat er soms minder en soms meer gesprekken nodig zijn om tot herstel te kunnen komen.

Beroepscode

Om kwaliteit zoals integriteit en geheimhoudingsplicht te waarborgen hanteer ik de beroepscode. Deze wordt nagestreefd vanuit de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk, BPSW.  (Voorheen de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers, NVMW).

Locatie

De begeleidingsgesprekken vinden bij jou thuis plaats in een vertrouwde en veilige omgeving. Indien gewenst, kan het gesprek ook elders plaatsvinden.

Regio

Alphen, Bavel, Berkel-Enschot, Breda, Chaam, De Moer, Den Hout, Dongen, Gilze, Goirle, Hulten, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Made, Molenschot, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Riel, Rijen, ’s Gravenmoer, Sprang-Capelle, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Udenhout, Ulvenhout, Waalwijk, Wagenberg en Waspik.

© 2017 Copyright - Uitzicht na verlies